Ga naar hoofdinhoud

RABO Clubsupport 2019

De Rabobank Zaanstreek verdeelt dit jaar € 100.000 aan verenigingen en stichtingen die zich voor Rabo ClubSupport hebben ingeschreven. HV Zaanstreek is daar één van!!

Onze handbalvereniging heeft de aanschaf van een ballenvanger naast het achterste veld als bestedingsdoel opgegeven. Regelmatig verdwijnen de ballen in de bosjes of de achtergelegen sloot. Gelukkig hebben we wat behulpzame toeschouwers die af en toe de bal nog kunnen terugvinden, maar dat is helaas niet altijd het geval. Het scheelt wedstrijdtijd, geld en moeite als we de ballen niet meer hoeven te zoeken of kwijtraken.

Om een zo groot mogelijk deel van het bedrag te kunnen ontvangen, hebben we veel stemmen nodig. Je kunt stemmen als je een Rabobankrekening hebt en lid bent van de Rabobank Zaanstreek. Heb je wel een rekening, maar ben je nog geen lid, dat kan je je aanmelden op https://www.rabo-clubsupport.nl/zaanstreek/lid-worden

De stemperiode loopt van vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober 2019. Zorg dus dat je voor die tijd inschrijft!

Alle stemmen tellen mee. Dus behalve die van jou, ook van je neef, je opa, je moeder, je collega, je buurman, enz. Vraag hen, als ze een Raborekening hebben en lid zijn (of worden), om ook op HV Zaanstreek te stemmen!

Stemmen kan via: https://www.rabo-clubsupport.nl/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top