skip to Main Content

Na onze 7 succesvolle toernooien in de afgelopen 9 jaar organiseerd HV Zaanstreek in 2022 wederom een veldhandbaltoernooi: het Pinkster Toernooi. Dit toernooi wordt – de naam zegt het al – gehouden in het Pinksterweekend.

Wanneer?
Barbecue en feestavond: 04 juni 2022
Toernooidag: 05 juni 2022
U kunt al vanaf vrijdagavond 03 juni op ons terrein terecht!

Waar?
Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.

Voor wie?
Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2021-2022.

Kosten
Het inschrijfgeld is €10,- per team. Dit bedrag dient, in verband met de corona-epidemie, betaald te worden op de toernooidag zelf maar kan ook, voor aanvang van het toernooi, worden overgemaakt op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. Pinkster Toernooi. 

Scheidsrechters
Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Er bestaat een mogelijkheid om een voorkeur voor te fluiten categorieën door te geven.

Overnachting
Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom. Neem hierover s.v.p. contact met ons op.
Naast ons sportpark ligt het recreatiegebied Jagersplas, uitermate geschikt voor jeugd-activiteiten maar ook voor gewone recreatie. Tevens is op loopafstand een prachtig overdekt zwembad aanwezig. Dit maakt ons toernooi ook uitermate geschikt als onderdeel en verblijfplaats voor uw handbalkamp.

Dr. H.G. Scholtenstraat 16 · 1509 AR Zaandam · www.hvzaanstreek.nl · T: 06 31639050· E: toernooi@hvzaanstreek.nl

Ontbijt
Wij bieden u een heerlijk ontbijt aan voor 5 euro per persoon per dag.

Schrijf u in door bijgevoegd inschrijfformulier te sturen naar:
toernooi@hvzaanstreek.nl

Heeft u nog vragen? Bel mij dan gerust of mail mij.

Namens de toernooicommissie,
Jasper Dielemans
06-31639050
toernooi@hvzaanstreek.nl


Inschrijfformulier Fysiotherapie Zaanstad Pinkster Toernooi 2022 (1)

De indelingen zijn bekend, bekijk hier het schema voor de wedstrijden:

Toernooi boekje 9e jaargang

 

Back To Top