skip to Main Content

Na onze 7 succesvolle toernooien in de afgelopen 8 jaar heeft HV Zaanstreek de intentie om in 2021 wederom een veldhandbaltoernooi te organiseren: het Fysiotherapie Zaanstad Pinkster Toernooi. Dit toernooi wordt – de naam zegt het al – gehouden in het Pinksterweekend.

Ondanks alle onzekerheden die er vanwege het corona-virus nu zijn nodigen wij uw vereniging graag uit aan dit toernooi deel te nemen. We hopen met deze uitnodiging u en uw spelers, maar ook onszelf, weer iets positiefs in het vooruitzicht te stellen en dit seizoen toch op een positieve manier af te kunnen sluiten. Uiteraard gaan we deze editie volledig organiseren volgens de geldende Corona-maatregelen in Nederland.
In de onverhoopte situatie van annulering van het toernooi door Corona-beperkingen, dan storten wij, zoals we dat ook gedaan hebben voor de editie in 2020, 100% van de inschrijvingsgelden terug.

Wanneer?
Barbecue en, evt., bij voldoende overnachtingen, feestavond: 22 mei 2021
Toernooidag: 23 mei 2021
U kunt al vanaf vrijdagavond 21 mei op ons terrein terecht!

Waar?
Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.

Voor wie?
Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2020-2021.  

Kosten
Het inschrijfgeld is €10,- per team. Dit bedrag dient in verband met de corona-epidemie, betaald te worden op de toernooidag zelf maar kan ook, voor aanvang van het toernooi overgemaakt worden op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. HV Zaanstreek Pinkster Toernooi.

Scheidsrechters
Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Er bestaat een mogelijkheid om een voorkeur voor te fluiten categorieën door te geven.

Overnachting
Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom. Neem hierover s.v.p. contact met ons op.
Naast ons sportpark ligt het recreatiegebied Jagersplas, uitermate geschikt voor jeugd-activiteiten maar ook voor gewone recreatie. Tevens is op loopafstand een prachtig overdekt zwembad aanwezig. Dit maakt ons toernooi ook uitermate geschikt als onderdeel en verblijfplaats voor uw handbalkamp.

Ontbijt
Wij bieden u een heerlijk ontbijt aan voor 5 euro per persoon per dag.

Schrijf u in door onderstaand inschrijfformulier te sturen naar:
M.G. Oehler
Kalf 168
1509 BA Zaandam

of toernooi@hvzaanstreek.nl


Inschrijfformulier Fysiotherapie Zaanstad Pinkster Toernooi 2021

 

Heeft u nog vragen? Bel mij dan gerust of mail mij.

Namens de toernooicommissie,
Milo Oehler
06-45646004
toernooi@hvzaanstreek.nl

 

Back To Top