skip to Main Content

*Omdat dit een evenement zonder vergunning is, wachten wij 6 april af om te beslissen of het pinkstertoernooi definitief doorgaat*

Na onze succesvolle toernooien van de afgelopen 8 jaar organiseert HV Zaanstreek in 2020 wederom een veldhandbaltoernooi: het Fysiotherapie Zaanstad Pinkster Toernooi. Dit toernooi wordt – de naam zegt het al – gehouden in het Pinksterweekend.
Graag nodigen we uw vereniging uit aan dit toernooi deel te nemen.

Wanneer?
Barbecue en feestavond: 30 mei 2020
Toernooidag: 31 mei 2020
U kunt al vanaf vrijdagavond 29 mei op ons terrein terecht!

Waar?
Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.

Voor wie?
Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2019-2020.  

Kosten
Het inschrijfgeld is €10,- per team. Dit bedrag dient voor 17 mei te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. HV Zaanstreek Pinkster Toernooi.

Scheidsrechters
Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Er bestaat een mogelijkheid om een voorkeur voor te fluiten categorieën door te geven.

Overnachting
Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom. Neem hierover s.v.p. contact met ons op.
Naast ons sportpark ligt het recreatiegebied Jagersplas, uitermate geschikt voor jeugd-activiteiten maar ook voor gewone recreatie. Tevens is op loopafstand een prachtig overdekt zwembad aanwezig.

Ontbijt
Wij bieden u een heerlijk ontbijt aan voor 5 euro per persoon per dag.

Schrijf u in door een e-mail te sturen naar:
toernooi@hvzaanstreek.nl

 

Heeft u nog vragen? Bel of mail dan gerust,

De toernooicommissie.

 

Back To Top