skip to Main Content

Na onze succesvolle toernooien van de afgelopen 7 jaar organiseert HV Zaanstreek in 2019 wederom een veldhandbaltoernooi: het HV Zaanstreek Pinkster Toernooi. Dit toernooi wordt – de naam zegt het al – gehouden in het Pinksterweekend.
Graag nodigen we uw vereniging uit aan dit toernooi deel te nemen.

Wanneer?
Barbecue en feestavond: 8 juni 2019
Toernooidag: 9 juni 2019
U kunt al vanaf vrijdagavond 7 juni op ons terrein terecht!

Waar?
Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.

Voor wie?
Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2018-2019.  

Kosten
Het inschrijfgeld is €10,- per team. Dit bedrag dient voor 31 mei te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. HV Zaanstreek Pinkster Toernooi.

Scheidsrechters
Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Er bestaat een mogelijkheid om een voorkeur voor te fluiten categorieën door te geven.

Overnachting
Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom. Neem hierover s.v.p. contact met ons op.
Naast ons sportpark ligt het recreatiegebied Jagersplas, uitermate geschikt voor jeugd-activiteiten maar ook voor gewone recreatie. Tevens is op loopafstand een prachtig overdekt zwembad aanwezig.

Ontbijt
Wij bieden u een heerlijk ontbijt aan voor 5 euro per persoon per dag.

Schrijf u in door een e-mail te sturen naar:
toernooi@hvzaanstreek.nl

 

Heeft u nog vragen? Bel of mail dan gerust,

De toernooicommissie.

 

Back To Top