Ga naar hoofdinhoud

Na onze 10 succesvolle toernooien in de afgelopen 11 jaar organiseert HV Zaanstreek in 2024 wederom een veldhandbaltoernooi: het Pinkster Toernooi. Dit toernooi wordt – de naam zegt het al – gehouden in het Pinksterweekend. 

Wanneer?
Barbecue (€12,50pp) en feestavond: 18 mei 2024
Toernooidag: 19 mei 2024
U kunt al vanaf vrijdagavond 17 mei op ons terrein terecht!

Waar?
Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.

Voor wie?
Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2023-2024.

Kosten
Het inschrijfgeld is €15,- per team. Dit bedrag dient betaald te worden op de toernooi dag zelf maar kan ook, voor aanvang van het toernooi, worden overgemaakt op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. Pinkster Toernooi.

Scheidsrechters
Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Er bestaat een mogelijkheid om een voorkeur voor te fluiten categorieën door te geven.

Overnachting
Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom. Neem hierover s.v.p. contact met ons op.
Naast ons sportpark ligt het recreatiegebied Jagersplas, uitermate geschikt voor jeugd-activiteiten maar ook voor gewone recreatie. Tevens is op loopafstand een prachtig overdekt zwembad aanwezig. Dit maakt ons toernooi ook uitermate geschikt als onderdeel en verblijfplaats voor uw handbalkamp.

Dr. H.G. Scholtenstraat 16 ·1509 AR Zaandam ·www.hvzaanstreek.nl ·T: 06 31639050·E: toernooi@hvzaanstreek.nl

Ontbijt
Wij bieden u ook een heerlijk ontbijt aan, voor €7,50 per persoon per dag.

Schrijf u in door onderstaand inschrijfformulier te sturen naar:
toernooi@hvzaanstreek.nl

inschrijfformulier 11e HV Zaanstreek pinkstertoernooi 2024


He
eft u nog vragen? Bel mij dan gerust of mail mij.

Namens de toernooicommissie,
Jasper Dielemans
06-31639050
toernooi@hvzaanstreek.nl

11e HV Zaanstreek Pinkstertoernooi – Tournify website/app

Beste toernooi deelnemers,  Komend weekend is het alweer tijd voor de 11e editie van ons…

Lees meer

Foto’s Pinkstertoernooi 2023

In de komende dagen zullen de foto's van het afgelopen Pinkstertoernooi weekend gedeeld worden op…

Lees meer
Back To Top