skip to Main Content

Fysiotherapie Zaanstad is sinds 1 januari 2015 trotse sponsor van Heren 1 van HV Zaanstreek.

De fysiotherapiepraktijk bestaat reeds 25 jaar en is gevestigd op de Rode Zee 38 in Zaandam. Fysiotherapie Zaanstad is gespecialiseerd in sportfysiotherapie, Medical Taping, Echografie onderzoek en Shockwavetherapie. Sinds februari 2015 worden er ook analyses gemaakt van het hardlopen. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Wiebe Wijma, telefoonnummer 075-6351953.

Vonk Sports in Zaandam verzorgt alle tenues, tassen en trainingspakken voor HV Zaanstreek. In de ruime winkel aan de Westzijde kunt u de volledige collectie van Vonk Sports bekijken. Altijd volgens de laatste trends op het gebied van sport, mode en lifestyle.

Bij Verkeersschool de Molen, de rijschool van Dames A-jeugd coach Johan Agema, volg je rijlessen in je eigen tempo. Dankzij de goede begeleiding zul je zien dat je na je rij­examen net iets makkelijker en sneller in je eentje in de auto stapt en met meer zelfvertrouwen weg rijdt. Het logo van De Molen prijkt op de shirts van het Dames A team en op een bord langs de weg.

Lust Culinair Genieten is sinds 2014 sponsor van HV Zaanstreek. Bij Lust kun je terecht voor een uitdagende kookworkshop onder leiding van een profesionele kok. Maar Lust verzorgt ook catering, lunches, wijnproeverijen en andere culinaire specials. Kijk dus snel op de website!

Bij Tegeloutlet Zaandam kunt u terecht voor 1e klasse kwaliteits tegels! Alle soorten tegels voor uw woonkamer, badkamer en keuken. Het motto: Hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

De ruim opgezette showroom biedt de keuze aan 5000 m2 uit voorraad leverbare tegels. Met recht is er voor iedere smaak en portemonnee de juiste tegel te vinden.

Dit Poolse bedrijf wordt geleid door Bertus Servaas, van oorsprong Zaankanter en groot liefhebber van de handbalsport. In Polen vervult hij dan ook de rol van voorzitter van eredivisieclub Vive Targi Kielce. HV Zaanstreek heeft al ruim 10 jaar een innige band met deze club. We zijn diverse malen met onze jeugdteams op trainingskamp in Polen geweest. Sinds 2011 is Vive Textile Recycling sponsor van onze vereniging.

HVMS, al jarenlange trouwe sponsor van HV Zaanstreek, is dé zakelijke partner in woning- en bedrijfsmakelaardij, woningmarktconsultancy, vastgoedmanagement, verzekeringen, hypotheken en financial planning. HVMS heeft een rijke historie in de Zaanstreek, die teruggaat tot 1865, en behoort inmiddels tot een van de grootste makelaarskantoren in de regio. Wilt u een op op maat gesneden advies voor u of uw onderneming? Ga dan naar HVMS!

In een voormalige smederij aan de Hogendijk 46 is het altijd gezellige proeflokaal The Black Smith gelegen. In dit huiskamercafé wordt een ruim assortiment aan whisky’s en likeuren geschonken en is er een bijna dagelijks wisselend aanbod aan bier op de tap en fles.

Het pand uit 1676 heeft een monumentale status gekregen van de gemeente Zaanstad, vanwege de architectuurhistorische en cultuurhistorische waarde en de diverse karakteristieke elementen die bewaard zijn gebleven, zoals de houten bordestrap met fraai gesneden balusters en trappalen met Jugendstil.
Al deze elementen bij elkaar zorgen voor een uiterst gezellige ambiance.

The Black Smith sponsort sinds het seizoen 2015/2016 zijn trouwe klanten van het tweede herenteam van HV Zaanstreek.

Kernpraktijk Fysiogroep Zaandam is in de afgelopen decennia is gegroeid van een tweemanszaak naar de tien therapeuten die er inmiddels werken. Fysiogroep Zaandam is een kernbegrip in de buurt geworden. De praktijk richt zich niet enkel op fysiotherapie en manueel therapie, maar heeft zich ook verder gespecialiseerd in sportfysiotherapie, dry needling,  podologie, echografie en vele andere specialisaties (onder andere leefstijlcoaching, SpartaNova). Ben je dus een blessure opgelopen bij het handballen? Maak een afspraak bij Fysiogroep Zaandam!

Bakker & Toledo verzorgt interieur- en timmerwerken in de Zaanstreek en daarbuiten. Voor HV Zaanstreek heeft Bakker & Toledo de bouw van het nieuwe kleedkamercomplex geleid – met een prachtig resultaat! Denkt u ook aan nieuwbouw of verbouw van uw woning? Denk dan eens aan Bakker & Toledo en bel de heren op 06 1424 8993 of 06 1424 8991

Wie zich culinair wil laten verwennen of een culinaire uitstapje wil gaan nemen, is bij Chinees-Kantonees specialiteitenrestaurant ‘De Bamboehof’ aan het juiste adres. Het restaurant biedt plek voor 80 personen — je kunt er dus gerust met je hele team naartoe! De Bamboehof is gevestigd op winkelcentrum Gibraltar in Zaandam. Ga gauw eens langs!

MCB Meubelen in zaandam voor uw complete wooninrichting.

Van meubels tot gordijnen, u kunt voor alles bij ons terecht.

Bij de in 2008 opgerichte Zaanse onderneming werken inmiddels acht ervaren, uiterst gemotiveerde en goed opgeleide mensen. Bij grotere opdrachten wordt nauw samengewerkt met het gerenommeerde installatie- en loodgietersbedrijf M&O Techniek uit Wormer.
GV E-Techniek werkt met een keur aan leveranciers van louter topmerken.

Batenburg Notarissen is een eigentijds en professioneel notariskantoor met vestigingen in Beverwijk en Haarlem. Het kantoor behoort tot de top van de grote zelfstandige notariskantoren in Nederland. Batenburg Notarissen is een full-service kantoor en heeft op alle relevante rechtsgebieden specialistische juridische kennis in huis.

Het kantoor investeert in het vasthouden en continu verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. Batenburg Notarissen wil haar specialistische kennis breed inzetten, zowel in de zakelijke markt als in de particuliere sector.
Individueel of in teamverband behandelen wij voor onze klanten niet alleen relatief eenvoudige opdrachten, maar ook complexe projecten. Van een kort testament tot een compleet advies over ‘estate planning’ en van de overdracht van een woning tot een compleet bouwproject.

Deskundigheid en betrouwbaarheid zijn vaste waarden die voor elk notariskantoor gelden. De omvang en samenstelling van onze organisatie staat er garant voor dat wij op elk gebied net dat ene stapje extra kunnen zetten.

Batenburg Notarissen onderscheidt zich daarnaast in het persoonlijk contact dat Batenburg opbouwt met de klant. Een jong en dynamisch team stelt zich persoonlijk voor. Toewijding, meesterschap en integriteit, dáár staat het team van Batenburg Notarissen voor.

Back To Top