Ga naar hoofdinhoud

Fysiotherapie Zaanstad is sinds 1 januari 2015 trotse sponsor van Heren 1 van HV Zaanstreek.

De fysiotherapiepraktijk bestaat reeds 25 jaar en is gevestigd op de Rode Zee 67 in Zaandam. Fysiotherapie Zaanstad is gespecialiseerd in sportfysiotherapie, Medical Taping, Echografie onderzoek en Shockwavetherapie. Sinds februari 2015 worden er ook analyses gemaakt van het hardlopen. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Wiebe Wijma, telefoonnummer 075-6351953.

Sport 2000 in Zaandam verzorgt alle tenues, tassen en trainingspakken voor HV Zaanstreek. In de ruime winkel aan de Gedempte gracht kunt u de volledige collectie bekijken. Altijd volgens de laatste trends op het gebied van sport, mode en lifestyle.

MCB Meubelen in zaandam voor uw complete wooninrichting.

Van meubels tot gordijnen, u kunt voor alles bij ons terecht.

Voor meer inspiratie verwijzen we u graag door naar de website www.mcbmeubelen.nl

Lust Culinair Genieten is sinds 2014 sponsor van HV Zaanstreek. Bij Lust kun je terecht voor een uitdagende kookworkshop onder leiding van een profesionele kok. Maar Lust verzorgt ook catering, lunches, wijnproeverijen en andere culinaire specials. Kijk dus snel op de website!

Internet & Database Technology

Specialist op het gebied van bedrijfsinformatie technologie en het analyseren, optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.

Dit Poolse bedrijf wordt geleid door Bertus Servaas, van oorsprong Zaankanter en groot liefhebber van de handbalsport. In Polen vervult hij dan ook de rol van voorzitter van eredivisieclub Vive Targi Kielce. HV Zaanstreek heeft al ruim 10 jaar een innige band met deze club. We zijn diverse malen met onze jeugdteams op trainingskamp in Polen geweest. Sinds 2011 is Vive Textile Recycling sponsor van onze vereniging.

HVMS, al jarenlange trouwe sponsor van HV Zaanstreek, is dé zakelijke partner in woning- en bedrijfsmakelaardij, woningmarktconsultancy, vastgoedmanagement, hypotheken, VVE- beheer en financial planning. Daarnaast kan HVMS Service u helpen met reparaties, onderhoud en toezicht en nog veel meer! HVMS heeft een rijke historie in de Zaanstreek, die teruggaat tot 1865, en behoort inmiddels tot een van de grootste makelaarskantoren in de regio. Wilt u een op maat gesneden advies voor u of uw onderneming? Ga dan naar HVMS!

In een voormalige smederij aan de Hogendijk 46 is het altijd gezellige proeflokaal The Black Smith gelegen. In dit huiskamercafé wordt een ruim assortiment aan whisky’s en likeuren geschonken en is er een bijna dagelijks wisselend aanbod aan bier op de tap en fles.

Het pand uit 1676 heeft een monumentale status gekregen van de gemeente Zaanstad, vanwege de architectuurhistorische en cultuurhistorische waarde en de diverse karakteristieke elementen die bewaard zijn gebleven, zoals de houten bordestrap met fraai gesneden balusters en trappalen met Jugendstil.
Al deze elementen bij elkaar zorgen voor een uiterst gezellige ambiance.

The Black Smith sponsort sinds het seizoen 2015/2016 zijn trouwe klanten van het tweede herenteam van HV Zaanstreek.

Kernpraktijk Fysiogroep Zaandam is in de afgelopen decennia is gegroeid van een tweemanszaak naar de tien therapeuten die er inmiddels werken. Fysiogroep Zaandam is een kernbegrip in de buurt geworden. De praktijk richt zich niet enkel op fysiotherapie en manueel therapie, maar heeft zich ook verder gespecialiseerd in sportfysiotherapie, dry needling,  podologie, echografie en vele andere specialisaties (onder andere leefstijlcoaching, SpartaNova). Ben je dus een blessure opgelopen bij het handballen? Maak een afspraak bij Fysiogroep Zaandam!

Aan het verbouwen of opruimen in huis, tuin of bedrijf?
Blijf niet zitten met het afval!
Met een afvalcontainer van REAX Bouwbak ruimt het pas echt op.
REAX Bouwbak biedt snelle containerservice voor uiteenlopende soorten puin, tuin-, sloop- en bouwafval voor particulieren en bedrijven.
Ook voor archiefvernietiging, met certificaat.

Niets is zo vervelend als onduidelijkheid.
Wij streven er naar om met elke leerling, op ieders niveau, aan het begin van de opleiding aan te geven hoeveel rijlessen er nodig zijn om succesvol rijexamen te kunnen gaan doen. Dat doen wij in de proefles.
Je weet dus al snel hoelang jouw opleiding gaat duren en wat de kosten voor jouw totale opleiding zijn.
Gaat dit allemaal te snel en doe je het liever wat rustiger aan, ook dat kan. Bespreek het met je instructeur!

Bij de in 2008 opgerichte Zaanse onderneming werken inmiddels acht ervaren, uiterst gemotiveerde en goed opgeleide mensen. Bij grotere opdrachten wordt nauw samengewerkt met het gerenommeerde installatie- en loodgietersbedrijf M&O Techniek uit Wormer.
GV E-Techniek werkt met een keur aan leveranciers van louter topmerken.

Als u bij keukenstudio van den Noort en Philip inspiratie komt op doen merkt u aan alles dat van den Noort en Philip keukenspecialisten van huis uit zijn. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen met innovatieve technieken en ambachtelijke precisie kunnen we tot in de kleinste details met recht spreken van een keuken die geen gelijke kent.

Keukenstudio van den Noort en Philip staat voor volledige begeleiding bij de realisatie van uw project volgens de vooraf gemaakte afspraken en kosten.

Net iets beter…

 

 

Keukenstudio van den Noort en Philip

De Clercqstraat 36-38

1052 NG Amsterdam

TEL. 0206181115

FAX. 0204713330

www.keukenoplossingen.amsterdam

info@keukenoplossingen.amsterdam

lorenzo@keukenoplossingen.amsterdam

rini@keukenoplossingen.amsterdam

Openingstijden:

Maandag gesloten (alleen op afspraak)

Dinsdag t.m. vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Iedere avond op afspraak mogelijk

 

Keukenoplossingen Amsterdam

Back To Top