skip to Main Content

Bestel online en verdien geld voor de club!

Shop jij ook wel eens online bij webshops als Bol.com, Thuisbezorgd.nl of Zalando? Doe dat dan voortaan via de link op hvzaanstreek.nl!

Het werkt heel simpel, volg gewoon deze stappen:

  1. Ga naar de site van HV Zaanstreek. Klik op de Sponsorkliksbanner en je wordt doorverwezen naar deze pagina van Sponsorkliks waar je alle webshops ziet die meedoen (en dat zijn er een heleboel!)
  2. Klik op de shop van jouw keuze, bijvoorbeeld Bol.com. Dan wordt je doorgestuurd naar de website van Bol.com. Dit ziet er hetzelfde uit als normaal.
  3. Maak je bestelling en… HV Zaanstreek krijgt een percentage van het bedrag! Voor jou persoonlijk zijn er géén extra kosten aan verbonden.

Kortom, bestel al je online aankopen via Sponsorkliks en help HV Zaanstreek ook aan een leuk zakcentje. Iedereen kan meedoen, dus vertel het aan je ouders, buren, vrienden…. iedereen!

Meer weten over Sponsorkliks:

  • Wil je weten hoeveel HV Zaanstreek al verdiend heeft? Je kunt ons transactieoverzicht hier bekijken.
  • Een tafeltennisvereniging heeft een geinig filmpje gemaakt om hun leden te enthousiasmeren. Bekijk hem hier.

Wil jij HV Zaanstreek steunen én kans maken op prachtige prijzen? Word dan vriend van onze club door mee te spelen met de VriendenLoterij.

Hoe werkt het?
Voor € 11,- per trekking heb je een lot. Elke maand maak jij hiermee kans op tienduizenden prijzen, oplopend tot 1 miljoen euro. Bovendien gaat de helft van de inleg (5,50 euro per lot) direct naar de clubkas van HV Zaanstreek. Je bepaalt zelf hoe lang je HV Zaanstreek steunt. Per maand kun je eenvoudig opzeggen.

Hoeveel verdient HV Zaanstreek hiermee?
Op dit moment zijn er 20 mensen vriend van HV Zaanstreek. Elke maand ontvangen wij dus 110 euro voor de club. Maar dat kan natuurlijk veel meer worden, als jij ook meespeelt! Stel dat we nog 8 extra loten verkopen, dan wordt er per jaar ruim € 2.000,- direct in onze clubkas gestort.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Je kunt nu vriend worden door het online inschrijfformulier in te vullen. In de kantine liggen papieren formulieren klaar. Telefonisch aanmelden kan ook, via 0900 300 1400 (10cpm). Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie van HV Zaanstreek of bezoek de website van de VriendenLoterij.

Ik heb al een lot, maar speel niet mee voor HV Zaanstreek. Hoe kan ik dit wijzigen?
De makkelijkste manier om dit om te zetten is door even te bellen naar de ledenservice van VriendenLoterij (0900 300 1400). Vermeld dan dat je graag wilt spelen voor HV Zaanstreek. De sponsorcode van onze club is 5315.

Ieder jaar doet HV Zaanstreek met de Grote Clubactie. Een fantastische manier om meer geld in de clubkas te brengen: maar liefst 80% van de opbrengst gaat direct naar onze vereniging!

De lotenverkoop start jaarlijks in september. De trekking van de loterij is eind november. Met je lot maak je kans op mooie prijzen zoals een fiets en cadeaubonnen voor pretparken en vakantieparken. De hoofdprijs is maar liefst 100.000 euro! Je koopt al een lot voor 3 euro.

De club streeft ernaar om jaarlijjks minimaal 1.000 euro op te halen. Daar is de hulp van de leden bij nodig! Verkoop je loten aan je buren, je opa & oma, je collega’s, ooms & tantes en iedereen bij wie je aanbelt. Kijk voor info & verkooptips op www.groteclubactie.nl of vraag Ronald van Lienen om meer info.

 

Back To Top