Ga naar hoofdinhoud

Eerste overwinning van het buitenseizoen voor Heren 3!

Het is weer zondag, dat betekend aan de bak. Maar de wedstrijd begint eerder deze week want we hebben versterking nodig, gelukkig willen Bas en Thomas meespelen. Najaden heeft zelf ook nog niet gewonnen dus het zou vandaag moeten kunnen lukken, we kunnen onze eerste overwinning binnenhalen.

De tos hebben we verloren, dit is toch geen teken voor de wedstrijd?! We gaan van start. De doelpunten vallen aan twee kant van het veld, de teams gaan gelijk op. Aan het einde van de eerste helft staat er een stand van 09-13 op het scorebord. Zaanstreek staat voor, gaat het dan toch gebeuren vandaag?

Tijdens de rust spreekt Martina, de coach, nog wat inspirerende  worden, maar of iemand die gehoord heeft zullen we nooit weten want we waren bezig met de bitterballen die geregeld waren.

Het startsignaal van de tweede helft. En nu doorzetten, volhouden, niet verslappen. Met de aanmoedigingen van de Heren 1 die de wedstrijd daarna moesten spelen slaan we ons door de wedstrijd heen. De doelpunten vallen weer aan twee kanten. We lopen een beetje uit en ze komen weer terug. Het is de hele wedstrijd spannend. Iedereen zet zijn beste beentje voor.

Het fluitsignaal klinkt! Het is gelukt! We hebben onze eerste overwinnen binnen dit seizoen. De punten gaan mee naar Zaandam. Door de gezamenlijk inspanning van iedereen.
We gaan tevreden in het zonnetje aan de kant van het veld zitten, door een goede loopactie komen er een aantal drankjes en nog wat meer bitterballen bij en kunnen we nageniet van de overwinning met een wedstrijd van de Heren 1.