Ga naar hoofdinhoud

Schoolhandbal 2019

Wij zijn erg verheugd jullie weer uit te nodigen voor ons tiende jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor de basisscholen.  Deze wordt gehouden van maandag 16 t/m donderdag 19 september 2019 op ons vertrouwde sportpark Jagersveld in Zaandam. 

We zijn trots om ons 2e lustrum te vieren van dit toernooi. Elk jaar weer genieten wij van het speelplezier en de sportieve inzet van de kinderen op onze velden. Dit jaar hebben we ook 2 minivelden tot onze beschikking, waardoor het voor de jongere groepen (5 – 7 jarigen) nog leuker en makkelijker is om kennis te maken met de fantastische handbalsport. 

Het streven is om op de maandag groep 7 te laten spelen, op dinsdag groep 8 meisjes, woensdag de groepen 3 t/m 6 en op donderdag groep 8 jongens. Zoals altijd zijn alle wedstrijden per leeftijdsgroep op 1 middag/avond (17:00 – 20:00), zodat er direct na de laatste wedstrijden een afsluiting voor de groep is inclusief prijsuitreiking. 
Scholen kunnen zich inschrijven, maar vooral ook een oproep aan onze (jeugd)leden / ouders om vooral met je klas deel te nemen. Neem je schoolmaatjes mee en laat ons weten of je komt!

Tot snel!
Heb je nog vragen, schroom niet om deze per e-mail aan mij te stellen.

Met vriendelijke groet, 

Dennis Slemmer
dennis.slemmer20@gmail.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top