Ga naar hoofdinhoud

Verslag jongens handbal battle

Op zaterdag 6 april was de handbal battle voor jongens in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar. Dit keer georganiseerd door HV Zaanstreek.

Om 13.00 uur startten 14 enthousiaste jongens, waarvan 5 jongens vanuit de heren C1,  aan de warming-up. Verdeeld in 4 groepen moesten de jongens een parcours afleggen van 7 onderdelen. Elke 10 minuten werd er van onderdeel gewisseld. Voor elk onderdeel kon je punten scoren. Deze punten tellen mee in de totaal score waarmee je in augustus uitgenodigd kan worden voor de finale van de ultrastrong handbalbattle. Maar ook voor nu was er een prijs voor de speler met de meeste punten.

Thomas (Vels) was een van de deelnemers van deze battle vanuit het team. De overige deelnemers vanuit ons team waren, Thomas (Verheijden), Sem, Tim en Khaled. Hier volgt een impressie hoe Thomas (Vels) de battle heeft ervaren:

“Ik vond de battle leuk om te doen. Wel vond ik het jammer dat er zo weinig jongens bij waren. Ik vond het leuke onderdelen die niet snel saai werden. Wat gaan 10 minuten snel om als je plezier hebt. De begeleiding was goed verzorgd en ik kon merken dat iedereen er goed op voorbereid was. Ik had een vriend uitgenodigd en hij vond het ook erg leuk om hieraan mee gedaan te hebben. Wie weet hebben we met z’n allen wel weer een toekomstig lid geworven? Bedankt iedereen voor deze leuke middag.”

Voor de speler met de meeste punten was er een prijs. De winnaar is onze eigen Sem!!! Hij heeft een mooie nieuwe handbal gewonnen. Gefeliciteerd Sem!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top