Ga naar hoofdinhoud

Wedstrijdverslag Team van de Maand

Zondag 2-2-2020, Zaanstreek HS2 – De Blinkert HS2.

Het was weer een heerlijke vroege morgen voor de heren 2, het gerucht gaat dat wij ’s morgens vroeg op ons best zijn. Nou ja gerucht, we gaan ervan uit dat het een gerucht is. Wij begrijpen anders ook niet waarom een wedstrijd zo vroeg kan beginnen…

Helaas mistten we ons renpaard Wouter, die toevallig wanneer wij op ons vroegst spelen spontaan op wintersport is (beetje jammer).

We begonnen de wedstrijd zoals altijd fris en fruitig, vol energie en met ongekende motivatie. Zeker Lars, die door gelijk dreiging te geven de keeper van de tegenstander uit dolde en de openingstreffer wist te maken.

Binnen no time stonden we dik voor. Dit kwam mede door Hertog (Gert-Jan) die met zijn katachtige bewegingen alle ballen uit het doel hield.

De tijdwaarneming was jammer genoeg iets minder scherp, die had bijna 20% van de tegenstander zijn doelpunten gemist in de eerste helft…

We gingen met 16-6 de rust in, met het voordeel voor Zaanstreek.
De tweede helft was hele andere koek, we lieten steken vallen.

Gelukkig door uitstekend verdedigingswerk en uiteraard onze keeper die fenomenale reddingen had, zijn we niet verder terug gelopen dan 7 doelpunten verschil. 

Ondanks dat niet iedereen 100% was, gaf iedereen wel 100% voor het team. Dat is iets wat ons team echt een team maakt. Ook al zei een wijs man ooit “handbal is geen teamsport”, is handbal geen sport zonder dit team.

– Marc Eshuijs

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top