Ga naar hoofdinhoud

Zaanse herfst experience 2020

Sport, Cultuur en Lifestyle activiteiten, van 12 tot en met 16 oktober.

Kinderen in Zaanstad hoeven zich deze herfstvakantie niet te vervelen. Ieder dag kunnen zij deelnemen aan de Zaanse Herfst Experience op diverse locaties in Zaanstad.

De Zaanse Herfst Experience bestaat uit GRATIS activiteiten gericht op (urban) sport, spel, cultuur, muziek en lifestyle!

Dagelijks start het programma om 13:00 en het eindigt om 16:00 uur, daarnaast zijn er enkele extra activiteiten met een afwijkende starttijd.
Kinderen mogen maximaal 30 minuten van te voren komen voor de registratie.

Sport, Cultuur en Lifestyle
Jongens en meiden kunnen meedoen aan diverse sport en spel activiteiten zoals balsport, freerunnen, steppen en verdedigingssport. Deze activiteiten worden georganiseerd en verzorgd door betrokken sportverenigingen en instanties. Ook maken de kinderen kennis met een uitgebreid aanbod van kunst en cultuur mogelijkheden zoals (theater, zang/muziek, DJ-workshop en graffiti). Binnen het aanbod van lifestyle staan gezondheid en leefstijl centraal, denk aan koken, zelfontplooiing maar ook testjes doen met de zintuigen. 
Urban sport bestaat uit een combinatie van stoere sporten zoals skeeleren, slakline, skateboarden, 3×3 basketbal en panna voetbal.

Bij aankomst worden op basis van leeftijd groepjes gemaakt, in deze groepjes gaan de kinderen langs alle activiteiten. Uiteraard is er ook tijd om te ontspannen, met levensgrote spellen en een chillhoek.

Voor meer informatie ga naar https://www.zaanse-experience.nl

ALLE ACTIVITEITEN VINDEN PLAATS VOLGENS DE RIVM RICHTLIJNEN!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top