KDO DS1 - Zaanstreek DS1, 10-12-17.

Voor zondag 10 december was code geel afgekondigd in verband met verwachte sneeuwval. Bij vertrek vanaf de Vijfhoek was er gelukkig nog niets van te merken. Nadat we het met 8 auto’s voor elkaar kregen om de hele parkeerplaats te bezetten, vertrokken we naar de Kwakel voor de uitwedstrijd tegen KDO.
De wedstrijd tegen KDO was de 5e wedstrijd in de zaal. Met 3 overwinningen en 1 nederlaag draaien de dames goed mee in deze klasse. KDO begon zeer flitsend aan de wedstrijd, waardoor zij door snel en fysiek handbal op een 3-0 voorsprong kwamen. Het ging beter lopen aan de kant van Zaanstreek en bij rust was het 15 -14. In de 2e helft ging het opnieuw een stuk beter en het leek wel dat aanvallend alles lukte. Of er nou vanaf de achterlijn werd geschoten (trainen helpt echt!!), vanaf de opbouw of vanaf de cirkel…  alle ballen gingen erin. Gelukkig maar, want KDO bleef ook maar scoren. Uiteindelijk werd de wedstrijd in het voordeel van Zaanstreek afgesloten. Met een eindstand van 31-34 overwinning konden we naar Zaandam terugglijden (want toen was de sneeuw wel gekomen, en het was gelijk lekker veel!).
De laatste wedstrijd dit jaar is tegen VOS, thuis in de Tref.

Stand Dames 1 - Veld